9 Οκτωβρίου 2016

Επιλογή νέων αθλητών για τις "αθλητικές ρίψεις"

Ως γνωστόν οι αθλητές των ρίψεων της χώρας μας, κατά το παρελθόν, χάρισαν μετάλλια και συγκίνηση σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους του Κλασικού Αθλητισμού σε κάθε είδους Διεθνή αθλητική διοργάνωση.




Οι αθλητικές ρίψεις, αποτελούν ένα ιδιαίτερα «ασθενές σημείο» για κάθε αθλητικό σωματείο κλασικού αθλητισμού. Για το λόγο αυτό, προσκαλώ τους παράγοντες των αθλητικών συλλόγων της Αττικής και τους προπονητές των Ακαδημιών Στίβου, να δημιουργήσουμε από κοινού τις προϋποθέσεις επαναπροσδιορισμού και ανάπτυξης του εν λόγω τομέα. 

Με απώτερο σκοπό την εισροή και την επιλογή νέων αθλητών - ταλέντων, προτείνω  τη διοργάνωση 
παρουσιάσεων και  δοκιμαστικών τεστ - "Try Out" σε σχολεία και αθλητικούς χώρους, ξεκινώντας από μαθητές/μαθήτριες της Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου, όπως και μαθητές/μαθήτριες των τριών Τάξεων του Γυμνασίου.



Στα πλαίσια της επιστροφής μου στην προπονητική διαδικασία και στη γενικευμένη προσπάθεια που γίνεται από όλους τους προπονητές και παράγοντες του κλασικού αθλητισμού, ως προς την συνέχεια των ελληνικών διακρίσεων σε Πανελλαδικό και Παγκόσμιο επίπεδο, σας ενημερώνω ότι κατά τους μήνες Οκτώβριο & Νοέμβριο, θα πραγματοποιηθούν  δοκιμαστικά – test αθλητικών ρίψεων για μαθητές και μαθήτριες της Ε΄και ΣΤ΄Τάξης Δημοτικού (Σφαιροβολία – Ακοντισμός).  




Μείνετε συντονισμένοι!

Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση, αποστείλατε μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας του blog, στη δεξιά στήλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου