15 Απριλίου 2018

Αναγνωστοπούλου και Zoschke προπονούνται μαζί στο ΟΑΚΑ.

Charleen Zoschke - Chrysoula Anagnostopoulou

Παρέα με την πρωταθλήτρια δισκοβολίας Κρίστυ Αναγνωστοπούλου και τον προπονητή της Γιάννη Δόνδωρο, θα βρεθεί αύριο Δευτέρα για προετοιμασία στην Αθήνα, η τρίτη περυσινή νεάνιδα δισκοβόλος της Γερμανίας, Σαρλίν Τσόσκε (Charleen Zoschke), με τον προπονητή της Στέφεν Ρόϊμαν (Steffen Reumann), ομοσπονδιακό προπονητή ρίψεων στο Βερολίνο και το Πότσνταμ.

Η αθλήτρια Σαρλίν Τσόσκε, https://www.leichtathletik.de/nationalmannschaft/athletenportraet/athlet/detail/charleen-zoschke/

πέτυχε πέρυσι  την επίδοση
των 50,58 μ. και κατέκτησε την τρίτη (3η) θέση στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων – Νεανίδων, ως πρώτη χρονιά νεάνιδα.

 Με την Κρίστυ γνωρίζονται ήδη και υπάρχει ενθουσιασμός για τις κοινές προπονήσεις που θα πραγματοποιήσουν στο ΟΑΚΑ, στα πλαίσια των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεών τους. 
Οι προπονητές γνωρίζονται πολλά χρόνια μεταξύ τους και σίγουρα θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τα συμπεράσματά τους και να συζητήσουν πάνω σε θέματα προπονητικού ενδιαφέροντος.

Η 19χρονη νεαρή δισκοβολός με τον προπονητή της θα διαμείνουν στη χώρα μας μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας (22.04.2018).

Η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου διανύει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της στην Αθήνα. Επόμενοι δύο αγώνες της πρωταθλήτριάς μας είναι το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α – Γ και το Φεστιβάλ Ρίψεων της Τρίπολης.


Ioannis Dondoros - Steffen Reumann



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου